Easyfood skaber 15 nye arbejdspladser i Kolding

Efter at have fået produceret en del af sortimentet eksternt gennem 10 år flytter convenience- og brødvirksomheden Easyfood nu en del af sin produktion tilbage til Danmark

Ikke fordi det er billigere, men fordi vi vurderer, at det er bedre at få produceret produkterne af egne medarbejdere, der er tæt på virksomhedens værdier og ideer om fleksibilitet og radikal innovation. Samtidig øger det hastigheden i produktudviklingen.

Den nye produktion skaber 15 nye arbejdspladser i Kolding, hvor Easyfood i dag har ca. 100 medarbejdere.

- Det er stadig billigere at producere en del af vort sortiment i lande med lavere lønninger, og vi har absolut intet at udsætte på kvaliteten derovre. Vi har aldrig fået produceret i udlandet på grund af prisen, men på grund af fleksibiliteten, og da vi nu rent procesteknologisk kan det samme i vores bageri herhjemme, ønsker vi at flytte produktionen hjem, forklarer administrerende direktør Flemming Paasch, Easyfood.

Easyfood rykkede allerede for to år siden andre dele af produktionen hjem til Kolding. Dengang som nu skyldes det et ønske om at kunne udnytte den innovationsevne, der er omdrejningspunktet for Easyfood.

Virksomheden får stadig produceret udvalgte produkter i udlandet.

Dagens Gossip