Ebbe Sand: Brøndby skal tilbage til toppen

Det var ikke kun autograf- og billedhungrende fans, der overværede Brøndbys fredagstræning i Dubai.

Blandt tilskuerne var også de to tidligere Brøndby-profiler Ebbe Sand og Allan Nielsen, som begge er bosiddende i Dubai.

Og Ebbe Sand, som har sat fodboldakademi-projekter i søen i Asien, følger stadig med i, hvordan det går Brøndby, som i en årrække har klaret det mindre godt i Superligaen, men nu er på vej frem igen.

- Det har været hårdt at følge klubben i de seneste par sæsoner, men det glæder mig at se, hvordan der arbejdes med at bygge noget nyt op, siger Ebbe Sand til Brøndbys hjemmeside.

- Brøndby skal tilbage i toppen af dansk fodbold, hvor de hører til, og når jeg ser og hører, hvordan der bliver arbejdet med tingene, er jeg sikker på, at det vil lykkes, vurderer angrebstræneren for det danske A-landshold.

Brøndbys sportschef, Per Rud, var stolt over, at Ebbe Sand og Allan Nielsen, der har adskillige års erfaring som agent, var med til klubbens træning og kom med gode idéer.

- Vi fik en lang snak om gamle dage i klubben og selvfølgelig om fremtidens Brøndby.

- De har begge har masser af erfaring inden for fodboldverdenen, og i vores opbygningsfase er det dejligt med disse input, siger sportschef Per Rud.

Ebbe Sand fik også hilst på sin gamle klubkammerat Martin Ørnskov fra tiden som talent- og sportschef i Silkeborg.

Der var også tid til en snak med landsholdsangriberen Simon Makienok, som Ebbe Sand arbejder med på A-landsholdet, imens Allan Nielsen tog sig en sludder med Thomas Kahlenberg.

Lørdag tager de to Brøndby-koryfæer en smuttur til Abu Dhabi for at se de blågule i aktion i en træningskamp mod ukrainske Shakhtar Donetsk.

/ritzau/

Dagens Gossip