Efter Ashley Madison-skandalerne: Sådan undgår du at blive afsløret i utroskab

Bloggeren "Zitella" kommer her med den perfekte guide til dig, der vil undgå at blive opdaget i at være utro. Dagens.dk har fået lov at bringe hendes råd råt for usødet, så du kan lade dig inspirere. Zitella skriver:

For de ca. 32 mio. mennesker, som for nylig blev afsløret i at være UTROlig dårlige til at være tro, kommer denne guide for sent.

Hackere har nemlig allerede lagt deres email-adresser og kontooplysninger fra utroskabssitet Ashley Madison ud til skue for hele internettet.

Læs også: Hackere angreb datingsite for utro og lækkede oplysninger: Så mange danskere er afsløret

Bagefter er det altid nemt at se, hvad man kunne have gjort anderledes, men det undrer mig, at så mange stadig ikke kender de grundlæggende regler for, hvordan man undgår at blive taget i at være utro.

De seneste mange år er det lykkedes mig fuldstændig at undgå at blive afsløret i at være utro ved at følge tre enkle regler, som jeg egentlig troede, alle kendte.

Nemt og idiotsikker
Det er lettere, end du måske tror at undgå at blive afsløret i at være utro. Min fremgangsmåde er nem at følge, og du behøver ikke luske rundt og være bange for, at nogen skal opdage, hvad du laver. Du kan tilmed bruge metoderne hjemme hos dig selv, så skudsikre er de.

De er desuden helt gratis og idiotsikre. Du kan ikke gøre noget forkert, hvis du følger mine råd, og samtidig fjerner metoderne din dårlige samvittighed – hvis du da er en af dem, der har tendens til den slags.

Der er 100 procent garanti for, at de virker. Jeg lover, at du ALDRIG vil blive afsløret i utroskab, hvis du følger nedenstående metoder. Der er tre at vælge imellem, så du kan skifte taktik afhængig af, hvad der passer til situationen. Der er en metode til alle.

Læs også: To har muligvis begået selvmord efter stor affære-lækage

Sådan undgår jeg at blive afsløret i at være utro
Indtil videre har jeg selv praktiseret metode 2, fordi den er nem, og mængden af bøvl er på et absolut minimum, hvilket jeg er stor tilhænger af.

Der er ingen skænderier og ingen, der vil have mig til at gøre ting, jeg ikke har lyst til. Der er ulemper – helt sikkert. Den er ikke for alle, men dit liv bliver til gengæld meget enkelt, hvis du vælger den samme løsning som mig.

Her kommer den komplette guide til 100 procent fejlfrie metoder for dig, der aldrig vil afsløres i at være utro.

1: Den oplagte
Lad være med at være utro – har du lovet nogen noget, er det enormt ucharmerende ikke at holde det, uanset om det drejer sig om, hvem du doggystyler i dobbeltsengen, at du vil tage med til svigermors fødselsdag på søndag eller om at lappe en punkteret cykel.

2. Den nemme
Forbliv single – vær fri, hav det sjovt, lev livet med andre frie mennesker. Du kan knalde lige hvem, du har lyst til – forudsat at den person, du har lyst til at knalde, har det på samme måde naturligvis – helt uden risiko for at blive afsløret i at være utro, ligesom du har masser af tid til at forfølge dine drømme og lave de ting, du elsker. (OBS: Mød ligesindede frie mennesker i denne Facebook-gruppe)

3. Den kontroversielle
Lad være med at love, at du vil være tro – Utroskab handler i bund og grund om, at du har lavet en aftale, du af en eller anden årsag ikke kan eller vil overholde. At være i et parforhold betyder for de fleste, at de to mennesker i forholdet er begrænset til at have sex med hinanden, og at målet er, at man skal være nr. 1 i hinandens liv for evigt.

Hvorfor er det sådan? Det er det bare. “Samfundet” fortæller os fra vi er små, at livet handler om at finde en partner at få børn med og bo i et belånt hus med. De færreste stiller spørgsmålstegn ved det, men accepterer præmissen, selv om den for mange betyder, at de bliver utro bedragere.

Kan du på en eller anden måde få sagt, at du ikke har lyst til udelukkende at være sammen med et enkelt menneske resten af dit liv, undgår du at blive afsløret i at være utro. At mange i dine omgivelser og måske din partner vil synes, du har en temmelig alvorlig brist, kan blive et problem, men du vil aldrig blive afsløret i utroskab.

Pia Damsgaard Bach alias Zitella er selvstændig blogger på "Zitella.dk" - En pebermøs bekendelser og livsstilsmagasinet SingleSpot.dk og blogger om blandt andet singleliv.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip