Efter bruddet: Christiane og L.O.C. fejrer fødselsdag sammen

Det er ikke mere end en måned siden, at Christiane Schaumburg-Müller fik sine følgere til at gispe og spærre øjnene op, da hun annoncerede på Instagram, at hun og rapperen L.O.C. var fået fra hinanden efter tre års ægteskab.

Men det lader altså ikke til, at bruddet mellem de to har været dramatisk. Christiane Schaumburg-Müller har nemlig netop afsløret på Instagram, at de to fejrer rapperens 36-års fødselsdag sammen i et sommerhus.

- Fejrer ham her i dag, skriver Christiane Schaumburg-Müller til et billede, hvor L.O.C. sammen med en flok andre fejrer fødselsdag i haven med kage og flag.

Hun gør det klart i sine hashtag, at der er tale om fødselsdagsfejring i et sommerhus og måske har det også været en overraskelse for den danske rapper. I hvert fald skriver bruger hun også hashtagget "surprise".

Christiane maner yderligere alle rygter om et dramatisk brud i jorden ved at bruge hashtagget "venner for livet". Og det er noget deres fans kan lide at høre.

De to bliver hyldet for deres opførsel over for hinanden efter bruddet i kommentarerne på Instagram. Her sender deres fans masser af kærlighed og hjerte-ikoner efter det tidligere par.

Se Christianes billede af fødselsdagsfejringen her.

Og billedet hvor Christiane offentliggjorde bruddet her

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip