Efter brutal knockout: Eller 100 procent klar igen

Menuen står på styrke- og konditionstræning. Ingen is.

Sådan ser dagligdagen ud for playmakeren fra Montreal Canadiens, Lars Eller, 23, som er fuldt restitueret efter den dramatiske tackling i playoff-premieren mod Ottawa Senators for en måned siden.

Eric Grybas hensynsløse skuldertackling kostede en uforberedt Lars Eller en brækket næse, flænger i ansigtet, en knækket fortand og hjernerystelse.

– Jeg er 100 procent klar og ser frem til næste sæson. Jeg har ingen symptomer, lyder hans beroligende melding til sporten.dk

Bortset fra den fatale tackling har Lars Eller haft sin bedste NHL-sæson. Han blev dansk pointkonge med 30 point (8 mål og 22 assist), ét point mere end Frans Nielsen, og var en af Montreals nøglespillere.

– Jeg tog et stort skridt fremad. Blev bedre og bedre. Jeg har fået mere ansvar og tillid, siger han.

- For klubben var det også en god sæson (nr. 2 i Eastern Conference efter Pittsburgh Penguins, red.) efter nedturen året før. Der skete mange positive forandringer både på isen og omkring klubben. Det var en kort, hektisk sæson med nederlaget til Ottawa i playoff som det eneste minus. Flere skader på afgørende tidspunkter ramte os hårdt.

I weekenden kastes pucken til semifinalerne om Stanley Cup. Pittsburgh Penguins møder Boston Bruins i øst, og de forsvarende mestre, Los Angeles Kings, møder Chicago Blackhawks i vest.

– Af de fire hold har Pittsburgh Penguins imponeret mig mest, siger Lars Eller.

– Pittsburgh har set stærke ud hele sæsonen og har en enorm spidskompetence, som ingen af de andre har. Derfor er de mit bud på de kommende mestre.

Dagens Gossip