Efter drama: Sådan blev Swift og Kanye venner

- Taylor, jeg er virkelig glad på dine vegne, og jeg skal nok lade dig tale færdig, men Beyoncé lavede den bedste musikvideo nogensinde.

Sådan lød det fra Kanye West under MTV Video Music Awards i 2009, hvor rapperen pludselig stormede ind på scenen og rev mikrofonen ud af hånden på Taylor Swift, der netop havde vundet prisen for årets musikvideo foran blandt andre Beyoncé.

Efter den bizarre invasion, der efterlod publikum, Beyoncé og særligt Swift i måbende chok, har der været kold luft mellem de to musikere.

- Jeg var ikke klar til at blive venner med Kanye, hvis ikke jeg følte, han havde en eller anden form for respekt for mig, og han ville i øvrigt heller ikke være venner med mig, hvis ikke han havde respekt for mig, siger Swift i den kommende udgave af Vanity Fair.

- Jeg blev venner med Jay Z, og jeg tror, det var vigtigt for ham, at Kanye og jeg kom godt ud af det med hinanden, lyder det fra sangerinden om West, som er gode venner og samarbejdspartner med hiphopmogulen.

- Derefter kom Kanye og jeg til et punkt, hvor han sagde nogle pæne ting om min musik, og hvad jeg har opnået, og jeg kunne spørge til, hvordan hans datter har det, siger "Shake It Off"-sangerinden om Wests toårige pige, North, som han har med tv-personligheden Kim Kardashian.

Faktisk er den 25-årige popsangerinde og den 38-årige rapper blevet så gode venner, at der har floreret rygter om et muligt musikalsk samarbejde.

- Vi har ikke planlagt noget endnu, men jeg kan lide ham som person, og det er et godt udgangspunkt, lyder det fra hende.

Grammy-vinderen er kendt for at være veninder med mange stjerner, og her er der aldrig uvenskab, selv om kendispigerne deler mere end tøj og tasker.

- Søstersolidaritet er vigtigere for os end en eller anden fyr, det alligevel ikke gik med, siger Swift, hvis modelveninde Gigi Hadid dater sangerindens ekskæreste, musikeren Joe Jonas.

Se optrinnet fra prisuddelingen her: https://www.youtube.com/watch?v=z0y2xuQmcAg

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip