Efter få dages indsamling til Bonnie: Nu går hendes drøm om en pølsevogn i opfyldelse

Drømmen om at eje sin egen pølsevogn ser ud til at blive til virkelighed for 40-årige Bonnie Cleo Andersen.

Journaliststuderende Søren Henriksen oprettede en privat indsamling, efter at Bonnie Cleo Andersen luftede sin drøm om at eje en pølsevogn i dokumentarfilmen 'Bonnie og de tusinde mænd', som blev vist på DR1 i søndags.

- Efter at have set dokumentaren om Bonnie, og hendes alt for hårde liv, slog det mig, at hjælpen til at komme ud af en håbløs situation nogen gange må komme fra en helt uventet side. Arbejdet som prostitueret er ganske enkelt ved at slå Bonnie ihjel. Bonnie drømmer om at få en pølsevogn, og indsamlingen her er en vej til at opnå den drøm, skriver Søren Henriksen i indsamlingens beskrivelse.

Det viste sig hurtigt, at han ikke var alene om at have lyst til at hjælpe Bonnie Cleo Andersen, som har været prostitueret i 22 år. Danskerne har nemlig allerede samlet 87.722 kroner sammen til pølsevognen - og der er stadig fire dage tilbage af indsamlingen.

Målet var ellers blot 50.000 kroner.

- Det er gået helt forrygende! Jeg startede indsamlingen af et godt hjerte, jeg gjorde det ikke for at promovere mig selv. Jeg sad og tænkte, at jeg kan gøre noget, hun ikke har chancen for at gøre. Hendes historie er gribende, siger han til BT.

Søren Henriksen vil give pengene til KFUK, som arbejder for at hjælpe nuværende og tidligere prostituerede, hvis Bonnie Cleo Andersen afviser at tage imod pengene.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip