Efter forhandlings-krig: Sørensen bliver i Bologna

Bologna og Juventus har i dag siddet ansigt til ansigt på et hotel i Milano og forhandlet om 21-årige Frederik Sørensens fremtid. Og det er ikke gået stille af sig.

Den talentfulde danske stopper er ejet af begge klubber i et såkaldt delejerskab, men har spillet i den netop overståede sæson for Bologna.

Torsdag har der været afsluttende forhandlinger om det endelige ejerskab, men den duel er sparket til hjørne.

Det betyder, at Frederik Sørensen ifølge sporten.dks oplysninger fortsætter karrieren i Bologna.

Kilder forklarer, at klub-bosserne har slået i bordet og viftet med hver deres dagsorden. For Bologna gælder det, at de ikke havde råd til at betale mere end de knap 20 millioner kroner for at erhverve Juventus' part uden partout at skulle videresælge danskeren omgående. Bologna ønsker ikke et videresalg, men vil bruge danskeren i startopstillingen efter et godt forår.

Juventus' forsøgte omvendt, at købe den lange forsvarsspiller så billigt som muligt for at kunne tjene penge på et salg til en engelsk eller tysk klub. Ingen af parterne ville give sig og kompromiset bliver, at Frederik Sørensen også i næste sæson spiller i Bologna, hvorefter de to klubber til næste sommer igen vil sætte sig til forhandlingsbordet.

Aftalen ventes underskrevet og offentliggjort torsdag aften.

Frederik Sørensen kom fra Lyngby til Juventus i 2010.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip