Efter fyring: Wilbek kritiserer Boldsen, Hvidt og co.

Bredsdorff blev fyret, efter spillerne torsdag havde afleveret et ønske om udskiftning på trænerposten til direktør Jens Boesen - herefter blev historien lækket til Jydske Vestkysten, som bragte historien søndag, hvor Bredsdorff-Larsen så reelt kunne læse om sin fyring i avisen.

Landstræner Ulrik Wilbek finder det specielt kritisabelt, at de tidligere landsholdsstjerner Joachim Boldsen, Kasper Hvidt og Lars Jørgensen som aktionærer også har haft indflydelse på fyringen af Bredsdorff.

- Det er en speciel situation, når de på en måde er medejere af KIF Kolding København. De er jo nærmest over Jens Boesen og træneren. Og når der så sker sådan noget her, så ser det meget specielt ud. Spillerne har jo følt sig i en position, hvor de ser sig i stand til at fyre træneren, siger Wilbek.

Men Joachim Boldsen siger, at det er en helt almindelig evaluering, der ligger bag fyringen. Og at de i øvrigt ikke har haft nogen indflydelse på ledelsen eller beslutningen?

- Det virker ikke sådan, synes jeg. Det har ikke virket som om, at Jens Boesen har villet 'overrule' spillerne. Det er fint nok, han siger, han gerne ville have beholdt Peter. Men det gjorde han jo så ikke alligevel, siger Wilbek og fortsætter:

- Det virker som om, at spillernes ord er lov. Nu snakker jeg som træner - men også ven med Peter, som jeg jo har arbejdet sammen med i syv år - og hvis det skal være sådan her, så bliver det pludselig meget utrygt at være træner. Det er i hvert fald betænkeligt, at spillerne bare kan sætte sig sammen og sige, at 'nu synes vi, der skal ske noget nyt'.

Peter Bredsdorff-Larsen har i et interview med sporten.dk givet udtryk for, at han er specielt skuffet over, at en række nøglespillere, som han har kendt igennem lang tid og trænet på både klub- og landshold på den måde går bag ryggen på ham. Her henviser han til Kasper Hvidt, Lars Jørgensen, Joachim Boldsen, Bo Spellerberg og Lasse Boesen, som Bredsdorff har arbejdet sammen med i blandt andet sine syv år som assistent på landsholdet. Og Ulrik Wilbek kan godt forstå, at Peter Bredsdorff-Larsen føler sig ramt af den manglende loyalitet.

- Jeg kan godt forstå Peters frustrationer. Jeg ville også være ked af, hvis der var nogen på landsholdet, som ikke kom til mig, hvis der var noget, de ville have ændret. Specielt hvis man føler, at man selv er åben og lægger ting frem. Jeg synes, det er god stil at gå til folk med det, man gerne vil sige. Jeg har fuld forståelse for, at han er skuffet, lyder det fra Wilbek.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip