Efter gigant-underskud: Vi lever ikke efter Luksusfældens budget

26-årige Kenneth og 19-årige Laura fra Vamdrup ved Kolding lagde ud med at slå rekord i TV3-programmet Luksusfælden, der i aftes havde premiere på en ny sæson. Med et månedligt underskud på 18.500 kroner, var det rekord i Luksusfælden.

Underskuddet, der løber op i over 200.000 kroner om året gjorde ikke indtryk på det unge par. De fortrak ikke en mine og stod nærmest forstenede.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

BT har spurgt Kenneth om, hvad han følte indeni, da eksperterne præsenterede parret for de rekordstore underskud:

- Ingenting. Ingenting. Min gæld bliver bare ikke mindre af, at jeg sover dårligt og bekymrer mig. Kendsgerningen er, at jeg har de lån og at jeg skal betale dem. Så der er ikke noget at blive følelsesladet over, siger Kenneth til BT.

Han tilføjer, at han ikke mener, at programmet var klippet rigtigt sammen:

- Det bliver ikke nævnt i programmet, at jeg ikke på noget tidspunkt har misligholdt mine lån. Alle mine lån er betalt til tiden. Det bliver aldrig nævnt. Og at jeg får hjælp af mine forældre, det er kun sket to gange, og det lægger de meget vægt på i programmet, siger Kenneth.

Læs også: Rekord i Luksusfælden - Bruger 18.500 for meget om måneden

Programmet viste, at Kenneth og Laura levede i luksus i huset i Vamdrup. De havde blandt andet stor fladskærm, to nye iPhone 5 og en havetraktor til 22.000 kroner.

Fladskærms-tv’et blev købt, fordi det gamle var for lille. Laura gad nemlig ikke tage briller på, og så fik hun ondt i hovedet, når hun så fjernsyn. Det fortalte hun i programmet i aftes.

- Det var kun en lille bid af den samtale, som blev taget med. Der er jo flere grunde til, at vi købte et nyt. Nu havde vores gamle fjernsyn det ikke for godt i forvejen, siger Kenneth til BT.

Eksperterne var ved at opgive Vamdrup-parret, men de fik en chance mere og så blev der til sidst lagt et budget for henholdsvis Kenneth og Laura. Det skyldes, at Kenneth har arbejde og Laura er dagpengemodtager og skal til at studere.

Men efter Luksusfælden har været i Vamdrup har parret lavet et nyt fælles budget.

På en skal fra 1-10 giver Kenneth eksperternes hjælp 3. Han fortæller, at det går fint med at rette økonomien op.

Kenneth og Laura skylder omkring 1,1 millioner kroner, men Kenneth er ikke bekymret.

Se billederne nedenunder.....

Dagens Gossip