Efter kærestens selvmord: Musiker dater igen

Skrevet af admin

16/06/2014
Rockmusikere er notorisk kendte for at dele seng med et utal af kvinder.Og Rolling Stones-sangeren Mick Jagger er bestemt ikke nogen undtagelse. Der er kun gået omkring tre måneder, siden den 70-årige englænders kæreste gennem 13 år, L'Wren Scott, tog sit eget liv, men allerede nu er musikeren begyndt at se en ny kvinde.Det skriver Mirror Online.Kvinden, som den aldrende rocksanger er begyndt at bruge tid sammen med, er balletdanserinden Melanie Hamrick, der er 43 år yngre end sin nye flirt. Parret blev i begyndelsen af juni fotograferet på en hotelbalkon i Zürich, hvor Hamrick omfavner musikeren bagfra.Og den omfavnelse falder bestemt ikke i god jord hos Jaggers afdøde kærestes søster, Jan Shane.- De billeder får mig til at tænke over, hvad Mick egentlig tænker og føler. Hans datter siger, at han stadig er knust og ulykkelig over at miste min søster, men så dukker de her billeder op. Han ændrer sig nok aldrig, siger hun til Mirror Online.Om få uger får danskerne mulighed for at opleve den kontroversielle casanova, når Rolling Stones gæster årets Roskilde Festival den 3. juli.Newspaq

Mest læste i dag

Rockmusikere er notorisk kendte for at dele seng med et utal af kvinder.

Og Rolling Stones-sangeren Mick Jagger er bestemt ikke nogen undtagelse. Der er kun gået omkring tre måneder, siden den 70-årige englænders kæreste gennem 13 år, L'Wren Scott, tog sit eget liv, men allerede nu er musikeren begyndt at se en ny kvinde.

Det skriver Mirror Online.

Kvinden, som den aldrende rocksanger er begyndt at bruge tid sammen med, er balletdanserinden Melanie Hamrick, der er 43 år yngre end sin nye flirt. Parret blev i begyndelsen af juni fotograferet på en hotelbalkon i Zürich, hvor Hamrick omfavner musikeren bagfra.

Og den omfavnelse falder bestemt ikke i god jord hos Jaggers afdøde kærestes søster, Jan Shane.

- De billeder får mig til at tænke over, hvad Mick egentlig tænker og føler. Hans datter siger, at han stadig er knust og ulykkelig over at miste min søster, men så dukker de her billeder op. Han ændrer sig nok aldrig, siger hun til Mirror Online.

Om få uger får danskerne mulighed for at opleve den kontroversielle casanova, når Rolling Stones gæster årets Roskilde Festival den 3. juli.

Newspaq