Efter ny dukkert: Esbjerg-træner afviser krise

Skrevet af admin

01/11/2013

Dagens topnyheder

Esbjerg har tabt de seneste tre kampe i superligaen, og torsdag røg de forsvarende pokalmestre så ud af pokalturneringen med et ydmygende 0-3-nederlag til 1. divisionsklubben Lyngby.

Alligevel mener Esbjerg træner Niels Frederiksen ikke, at der er tale om en krise i superligaklubben.

- Nej, det, synes jeg, er lidt for tidligt at sige. Dybest set har vi det antal point i Superligaen, som vi gerne vil have, og som vi havde sat os for, at vi skulle samle. Vi ligger til, som vi gerne ville.

- Og vi har spillet fem europæiske kampe og vundet de fire. Det er også svært at kalde det en krise, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

Han erkender, at resultaterne i øjeblikket går den vestjyske klub imod, men træneren er fortrøstningsfuld.

- Det er da klart, at det i øjeblikket ikke spiller helt, og at vi ikke får de resultater, vi gerne vil have. Men der er ikke noget panik.

- Alle hold oplever, at der kommer perioder, hvor tingene ikke lykkes helt så godt, som man havde håbet. Men vi tager det stille og roligt og er overbeviste om, at vi nok skal få det vendt, siger Niels Frederiksen.

Søndag får Esbjerg chancen for at komme tilbage på vindersporet, når de møder FC Midtjylland i Herning. Midtjyderne er også inde i en dårlig stime, hvor de er uden sejr i fem superligakampe.

Sæsonens første opgør mellem de to klubber endte 1-1 i Esbjerg.

/ritzau/