Efter Saxo-triumf i Spanien: Tinkov sviner Alberto Contador igen

Efter en sæson, hvor der har været langt mellem sejrene, og hvor Alberto Contador stod for en skuffende nedtur i årets Tour de France, hentede Team Saxo-Tinkoff søndag sig en succesoplevelse allerede på andendagen i Vuelta a España. Det skete med en etapesejr til holdets irske rytter Nicholas Roche.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Bjarne Riis' russiske sponsor, Oleg Tinkov, har via det sociale medie Twitter været nådesløs i sin kritik af cykelholdet hele sæsonen. Det kulminerede under Tour de France, hvor russeren skabte røre i andedammen med en række kontroversielle tweets.

LÆS OGSÅ: Ludere, kaviar og onani: Riis' storsponsor amok på Twitter

Særligt holdets kaptajn, Alberto Contador, har stået for skud. Og selvom den spanske stjerne ikke kører Vuelta a España i år, så bruger Oleg Tinkov dagens Saxo-Tinkoff-triumf til at sende endnu en sviner i den retning. Samtidig roser han Nicholas Roche.

- Nicholas er en rigtig MAND og også en gentleman, ikke ligesom Contador, skriver den pengestærke russer på Twitter.

Forholdet mellem Alberto Contador og den russiske bankmand har været anstrængt i flere måneder.

Contador meddelte kort efter Tour de France, at han ikke havde tænkt sig at køre Vuelta a España. Angiveligt på grund af træthed. Også dengang skød Oleg Tinkov med skarpt via Twitter.

- Han kører ikke Vueltaen - han er træt. LOL, hvad fanden er Contador træt af - et løb? Han er dog ikke for træt til modtage sin enorme månedlige check, skrev han.

LÆS OGSÅ: Riis' russiske plageånd sviner Contador igen

Efter denne sæson udløber Riis Cyclings sponsorat med Tinkoff Credit Systems. Oleg Tinkov har forlængst proklameret, at han agter at starte et nyt cykelhold.

Endnu er intet officielt. Men på rygteplan har Tinkov budt på det kriseramte Euskatel-hold, der ellers må lukke efter sæsonen.

Bjarne Riis har endnu ikke en ny sponsor på plads. Men angiveligt er der flere emner inde i billedet, ligesom Lars Seier Christensen, direktør i Saxo Bank, har tilkendegivet, at han vil bruge sit netværk til at hjælpe Riis med at finde en ny navnesponsor.

SE OLEG TINKOVS ANGREB PÅ CONTADOR HER:

Dagens Gossip