Efter vanrøgtssagen: Nu har en af de 27 hunde fået en royal ejer

Josephine af Rosenborg har adopteret lille Cuno, der er hvalp til en af de 27 gravhunde, som Dyreværnet måtte redde fra misrøgt på en landejendom på Lolland i maj.

Dengang var der 21 hunde, men en af dem viste sig at være gravid, og det er nu en af hendes hvalpe, den tidligere komtesse har adopteret.

Læs også: Derfor opstår de tragiske vanrøgtssager: Sådan ender mennesker som dyresamlere

Det var hendes datter, Clara, der foreslog, at de tog ud til internatet, fortæller Josephine af Rosenborg til Her og Nu.

- Hun havde set billeder af hvalpene på Dyreværnets Facebook-side. Vi var igennem den helt store adoptionsproces. Nogle tror måske, vi bare har fået ham, fordi vi er i bladene engang imellem, men hos Dyreværnet skal man godkendes. Så vi var igennem et langt interview, hvor vi kunne fortælle om den gravhund, vi har i forvejen. Knud er 15 et halvt. Så de fandt hurtigt ud af, at vi var en god gravhundefamilie. Derfor blev vi godkendt, fortæller Josephine til udebladet.

- Han kom hen til mig og blev siddende. Så det var nok i virkeligheden ham, der valgte os. Vi har siden fundet ud af, af Cuno betyder Knud på grønlandsk, så alt falder altså bare i hak. Og de to har det rigtig godt sammen. Det er så dejligt at se.

Læs også: Misrøgtet gravhund fra Lolland har fået seks hvalpe

Josephine af Rosenborg er oldebarn til Christian d. 10 og grandkusine til kronprins Frederik og prins Joachim.

Hun mistede sin titel ‘komtesse’, da hun blev borgerligt viet i 1998.

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Cuno puttede sig i armene på sin nye storebror :)

Posted by Dyreværnet on Wednesday, July 8, 2015

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip