Efter Vejlegårdens konkurs: Støttere er harme og skyder skylden på 3F

Efter det sidst på eftermiddagen kom frem, at Restaurant Vejlegården går konkurs, er debatten godt i gang på flere af de Facebook grupper, der findes - både for og imod Vejlegården i Vejle.

Det generelle billede blandt støttere af Amin Skov og Vejlegården er, at skylden skydes på fagforeningen 3F. Netop 3F får skylden af Vejlegårdens støttere, fordi fagforeningen inden for lovens rammer, havde en lovlig konflikt omkring overenskomst på stedet. Amin Skov valgte at tegne overenskomst med den kristelige fagbevægelse, Krifa - selv om det var 3F, der havde ret til overenskomsten i følge Den Danske Model.

Her er et udpluk af de kommentarer, der er kommet på Facebook-siden til støtte for Vejlegården:

Flemming Danborg: Så fik de pampere i 3F deres vilje føj for satan.

Mette Rosted Nybro: Flot 3F, det er fandenme jeres skyld det der. Hold kæft hvor må i have en dårlig smag i munden. Måske fik de ikke jeres overenskomst løn men hvad har de nu???

Lisbeth Huohvanainen: Hvor er det trist at Amin har måtte kaste håndklædet i ringen. Jeg håber af hele mit hjerte, at du atter rejser dig og starter en ny forretning. Hvis de røde lejesvende overhovedet ved hvad ordet "samvittighed" betyder, bør der sidde nogle 3F'ere med en rigtig, rigtig dårlig smag i munden. Lad os alle huske på denne sag når vi næste gang skal sætte vores kryds!!

Søren Lohse: Ja 3F så lykkedes det for jer at lukke en forretning fordi i er sådan nogle idioter. Fuck hvor er jeg glad for jeg ikke støtter sådan en latterlig fagforening som jer i skulle skamme jer skulle..... Men det kan i jo ikke hverken jer der arbejder hos 3F eller medlemmerne for de har da slet ingen hjerne at arbejde med føj føj siger jeg bare jeg vil spytte på jer sviner.

Arne Fredensborg Andersen: Ja så blev Amin Skov "trynet" af Poul Erik Skov Christensen i forening med Politimesteren i Vejle, et farligt makker par som har bidraget med en ualmindelig langsom sagsbehandling, som har trukket tiden ud med sigtelsen for brandstiftelse.

Dagens Gossip