Efter vellykket VM-åbning: Nu skal Danmark holde stilen

Efter Danmarks fine premierekamp mod Japan og Tunesiens 19-måls-nederlag til Ungarn er det nærmest umuligt at forestille sig andet end en komfortabel dansk sejr over tuneserne ved VM i håndbold søndag aften.

Men på det danske hold handler det ikke bare om at få de påkrævede to point. Spillerne skal også bygge videre på den meget afklarede indsats mod japanerne og undgå at tage for let på den på papiret overkommelige opgave.

- Der er tusind ting, vi gerne vil gøre bedre, men der var også rigtig mange ting, vi gjorde godt mod Japan.

- Det vigtigste mod Tunesien er, at vi igen er så koncentrerede, som vi var igennem hele kampen mod japanerne, siger playmaker Lotte Grigel.

At den danske indsats var godkendt, understreges også af, at landstræner Klavs Bruun Jørgensen slet ikke fandt anledning til at benytte nogen af sine tre timeout-muligheder.

- Klavs er egentlig meget cool, hvad det angår. Han er en af de få trænere, der ikke altid ser nødvendigheden i at tage timeout. Det var fedt, at vi bare fik lov at spille, siger Lotte Grigel.

Kampen mod tuneserne, som Danmark for en god uge siden slog med 33-15 i en testkamp, skal samtidig fungere som forberedelse til senere i turneringen, når modstanden bliver af en helt anden kaliber.

- Vi skal sørge for at undgå perioder med udfald, for vi ved, at det er dyrt, når vi møder hold fra top-fem i verden, påpeger Lotte Grigel.

Danmarks kamp mod Tunesien begynder søndag klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip