Efter vold på bar: Nick Carter har fået sin straf

Nick Carter havnede i en værre barballade i januar i år, og nu har det fallerede boyband-ikon fået sin straf.

Det melder den lokale tv-station WTVJ, der ligger i Miami, hvor hele klammeriet fandt sted.

I midten af januar havnede den 36-årige Backstreet Boys-stjerne i en slåskamp på en bar i den amerikanske badeby, hvor han efterfølgende blev anholdt og smidt bag tremmer.

Politiet i Key West fik et opkald om tumulten og ankom til stedet kort tid efter og tog de involverede parter - heriblandt Nick Carter og hans kammerat - med på stationen.

De to venner blev begge sigtet for vold, men sagen slipper for at ende i retten, da Nick Carter har indvilget i at udføre 25 timers samfundstjeneste under opsyn af myndighederne samt betale en bødestraf på knap 2000 danske kroner.

Efterveerne fra klammeriet er dog endnu ikke helt slut for sangcharmøren, da en sikkerhedsvagt på baren hævder, at han kom til skade under tumulten og har fået psykiske og fysiske smerter efter klammeriet. Den påstand er endnu ikke blevet vurderet af politiet.

Tidligere har Nick Carter været på kant med loven med et omfattende misbrug af både alkohol og stoffer, og siden har hjerteknuseren forsøgt at rette op efter sine udskejende skandaler.

Carter venter i øjeblikket sin egen lille "Backstreet Boy" med sin kone og annoncerede, at det bliver en dreng, da han deltog i den amerikanske udgave af Vild med dans sidste år.

Backstreet Boys satte utallige pigehjerter i brand op gennem særligt 1990'erne og 00'erne med hits som "I Want It That Way", "As Long As You Love Me" og "Everybody" og de nu voksne popherrer besøgte Danmark hele to gange i 2014.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip