Efter voldsanklager: Penn tilgiver instruktør

Sean Penn har droppet retssagen mod "Empire"-instruktøren Lee Daniels efter en arrig og offentlig ballade.

Den 55-årige dobbelte Oscar-vindende skuespiller sagsøgte ellers Lee Daniels i september for injurier og krævede 65 millioner danske kroner i erstatning for anklagerne.

Hele palaveren startede, da "Empire"-instruktøren forsvarede seriens hovedrolleindehaver, skuespilleren Terrence Howard, der har en dom for at have banket sin ekskone, ved at sammenligne ham med Penn.

- Terrence har ikke opført sig anderledes end Marlon Brando eller Sean Penn, men lige pludselig bliver han dæmoniseret, sagde Daniels til The Hollywood Reporter.

En rasende Penn sagsøgte instruktøren for injurier og understregede på det kraftigste, at han aldrig nogensinde har været anholdt eller dømt for vold mod kvinder.

Efterfølgende forsvarede skuespillerens celebre ekskone, sangerinden Madonna, også Penn og fortalte, at selv om de to havde en turbulent romance, havde han aldrig nogensinde været voldelig over for hende.

Nu har Daniels så beklaget sin sammenligning af Howard og Penn og samtidig overført et ukendt pengebeløb til stjerneskuespillerens velgørenhedsorganisation, der støtter genopbygningen af det jordskælvsramte land Haiti.

- Jeg er så ked af, at jeg har såret dig, Sean, og jeg undskylder og trækker mine hensynsløse udsagn om dig tilbage, siger han i en pressemeddelelse til The Hollywood Reporter.

- Det var meget tankeløst af mig - jeg betragter dig som en ven, en fremragende skuespiller, en ægte Hollywood-legende og velgører.

- Vold i hjemmet er meget alvorligt. Som far er det vigtigt at lære mine børn, at man ikke henviser sladder som et faktum - det er skadeligt og sårende. Jeg beklager endnu en gang den skade, det har forvoldt dig og din familie, slutter han.

Penn har ikke udtalt sig om undskyldningen men har trukket sit søgsmål tilbage.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip