Efterladt baby er født i dølgsmål

Den spæde pige, der torsdag kl. 10.31 blev fundet under en busk i Farum, er i bedring. Det oplyser Nordsjællands Politi til Berlingske.

Men pigen mangler en mor, og politiet har endnu ikke modtaget nogen henvendelser fra offentligheden, der peger i retningen af moren.

»Vi håber på, at nogle kan give os oplysninger om en kvinde, som, de mener, har været gravid, og som nu pludselig ikke er det længere, og som heller ikke har noget barn,« siger vagtchefen fra Nordsjællands Politi, Henrik Rasmussen, til Berlingske.

Pigen har lys hud, men nøjagtig etnisk oprindelse er ikke kortlagt på nuværende tidspunkt. Den lille pige er ifølge politiet helt nyfødt, og hun er sandsynligvis lagt under busken før klokken otte torsdag morgen, da et vidne mener at have set posen med spædbarnet på dette tidspunkt.

»Et vidne har henvendt sig og oplyst, at hun i dag cirka kl. 07.55 så posen, men at hun ikke kontrollerede indholdet. Fra Rigshospitalet er det oplyst, at pigen formentligt er født mellem kl. 04.00 og 08.00 i dag,« lyder det fra Nordsjællands Politi, der også oplyser, at pigen er en smule mindre end nyfødte normalt er.

Politiet er overbevist om, at pigen er født i dølgsmål.

»Måden, som navlestregen er klippet over på, indikerer, at fødslen ikke er foregået, som den burde,« siger Henrik Rasmussen.

Pigen blev fundet i den vestlige ende af Dybedalsvej i Farum. Hun var svøbt i et lille lyseblåt håndklæde og pakket ind i to plastikposer. Den ene pose stammer fra Sportigan. Den anden, som var yderst, fra Fakta.

Politiet arbejder nu i området omkring findestedet.

»Vi er i gang med at lave nogle forhør, lede efter spor og sikre DNA-materiale,« fortæller Henrik Rasmussen.

Pigen befinder sig i øjeblikket på Rigshospitalet, hvor hun er blevet lagt i kuvøse.

Oplysninger til opklaringsarbejdet kan gives til Nordsjællands politi på 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip