Efterlod bil opklodset efter tyveri af kostbare dæk og fælge

Bilen, en større BMW, stod parkeret foran firmaets bygninger ud til gaden med til salg skilte påmonteret. Tyveriet er anmeldt til landbetjent Ken Nissen i Vamdrup, og han er ikke i tvivl om, at tyvene på forhånd har udset bilen, som et godt objekt, har derfor været godt forberedte.

- Efter tyveriet efterlod de nemlig bilen klodset op på fire cementblokke. Og det betød, at indehaverne af Autogården ikke med det samme bemærkede tyveriet. Bilen stod jo pænt, hvor den plejede at stå, fortæller landbetjenten til Vamdrup Netavis.

Ken Nissen mener, at der må have været flere om tyveriet, i det en sådan handling nok vil være svært at håndtere ene mand.

- Fælgene er ret kostbare. De anslås til en værdi af cirka 25.000 kroner. Det handler om 18 tommer M6-fælge. De er meget let genkendelige, så skulle der være nogen, som bemærker, at en bil pludselig kører rundt med sådan nogle på hører vi gerne, siger Ken Nissen.

Bilen, som nu står på klodser ved Autogården ejes af en mand i Vejen, der som nævnt havde sat bilen til salg gennem Autogården i Vamdrup.

Dagens Gossip