Efterlysning: Cyklende rockere sprøjtede peberspray på politiet

To cyklende rockere fangede i går politiets opmærksomhed på Christiania, men da betjente fra Task Force Pusherstreet ville tale med mændene, tog tingene en drejning.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Den ene af de to rockere tog straks flugten på to hjul med en cyklende politibetjent i hælene. Under flugten sprøjtede rockeren politimanden gentagne gange i hovedet med en usædvanlig stor og kraftig peberspray.

Rockeren slap væk fra politiet og efterlyses med følgende signalement: Dansk mand, ca. 25-30 år, ca. 180-185 cm. høj, muskuløs af bygning, armycut (karseklippet på toppen og helt skaldet i siderne). Og han var iført sorte solbriller, grå dunjakke uden hætte og lyse bukser.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Den anden rocker flygtede også, men han blev hurtigt væltet af cyklen. Det lykkedes dog også ham at spraye en betjent i hovedet med peberspray, inden han blev anholdt.

- Desværre viser sagen, at de organiserede kriminelle i Pusherstreet ikke skyr nogen midler. De to involverede polititjenestemænd blev begge behandlet efter anholdelsen, men heldigvis har de ikke pådraget sig varige skader, siger Steffen Thaaning Steffensen, Task Force Pusherstreet, Københavns Politi.

Den anholdte rocker, som er kendt AK 81'er, havde ikke mindre end 10 kilo hash i rygsækken.

- Ved følgeransagningen på anholdtes adresse fandt vi endnu en peberspray, en kniv, ca. 300 gram hash samt ca. 30.000 kroner i kontanter. Den anholdte er 25 år og kendt AK 81’er, så der er i vores øjne fortsat ingen tvivl om, at der er en direkte forbindelse til Hells Angels og hashsalget i Pusherstreet, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen.
 
Den anholdte 25-årige er varetægtsfængslet i 13 dage.

SE BILLEDET AF ROCKERNES MEGET STORE PEBERSPRAY OG POLITIETS MEGET LILLE SPRAY

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip