Efterlysning: Desperat mor fik trist sms og har ikke hørt fra sønnen siden

Siden i lørdags har en mor fra Aarhus frygtet for, hvor hendes 24 årige søn, befinder sig. Den bekymrede mor har adskillige gange prøvet at kontakte sin søn.

Sidste gang hun hørte fra sin søn, som bor i Svendborg, var natten mellem fredag og lørdag, hvor hun modtog en sms.

- Han skrev en ubehagelig sms om, at vi (hans far og jeg red.) havde svigtet ham, og at han ikke vil have kontakt med os. Dernæst nævnte han, at han var ked af det og følte sig ensom, siger en meget mærket mor, til Dagens.dk, som også har efterlyst sin søn på Facebook. 

Det meste af lørdagen forsøgte hun, som bor i Aarhus, at få kontakt til sin søn på telefonen og på Facebook - men uden held. Derfor kontaktede den bekymrede mor politiet og meldte sin 24-årige søn savnet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Hun beskriver sin søn som en stille og indesluttet ung mand, der har haft det svært - både socialt og familiemæssigt. Den forsvundne Mikael bor på et kollegie i Svendborg og går på Svendborg Erhvervsskole, hvor han er ved at blive maler.

Moren fortæller, at hun har fået en af beboerne på kollegiet til gentagende gange at banke på Mikaels værelsesdør, men der er ingen, der åbner. Fyns Politi har også været forbi kollegiet to gange for at se efter sønnen, oplyser moren til Dagens.dk. 

Mandag morgen har Svendborg Erhvervsskole meddelt hende, at han ikke er dukket op i klassen.

- Jeg kan ikke finde ud af, hvad der er sket. Jeg er rigtig forvirret. Hvad er det for noget? Vi kan da snakke om det, siger en grædefærdig mor til dagens.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip