Efterlysning: Familiefar er ikke kommet hjem

Det var meningen, at 28-årige Nikolaj Dyner skulle komme hjem til sin kone og to børn efter et besøg hos en ven i Lyngby onsdag aften.

Men ingen har set den 28-årige familiefar fra Ishøj, siden han forlod vennens adresse på Lyngby Hovedgade i løbet af onsdag nat. Det skriver mx.dk

- Kammeraten siger, at han tog afsted mellem 3-6 om natten. De havde drukket heftigt, siger Nikolajs far, Lars Dyrner, til mx.dk.

Ifølge faren har hans forsvundne søn været stresset på det seneste som følge af arbejde som snedker og kærestens helbred. Og Nikolaj har tidligere haft problemer med alkohol. Men familien har aldrig oplevet, at Nikolaj er blevet væk i flere dage.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vi tror ikke, at han bliver fundet i live. Han har altid taget kontakt. Vi ved ikke, hvor vi skal lede mere, siger Lars Dyrner, som sammen med familie og venner har ledt efter Nikolaj hele fredagen og natten med, til mx.dk.

Ifølge mx.dk har Nikolajs kæreste modtaget en sms fra ham onsdag aften kl. 21, hvor han fortæller, at han elsker hende og børnene, som er halvandet år og otte år.

Københavns Vestegns Politi bekræfter, at Nikolaj er meldt savnet.

Beskrivelsen af Nikolaj lyder: 178 cm høj, kraftig/robust bygget. Lyshåret med lidt høje tindinger. Meget tættrimmet, mørkblond fuldskæg. Iført arbejdstøj - tømrer, brune bukser med sorte lommer, hvid t-shirt, grå hættetrøje, sikkerhedssko, sort skijakke, grå hue. Kendetegn: ar ved højre øre til underside af hagen.

Dagens Gossip