Efterlysning: Har du set 82-årige Svend?

Den 82-årige dement mand er sidst set i tirsdags, og nu leder pårørende og politi efter Svend Funder med stigende bekymring.

Da hjemmeplejen tirsdag aften ankom til Svend Funders hjem i Melby ved Frederiksværk, var han væk, og siden har ingen set ham.

Den 82-årige er dement, men har indtil videre klaret sig i eget hjem.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

- Han har altid haft en god stedssans, og han har en jernvilje - så hvis han først har sat sig noget for, gennemfører han det som regel også. Mandag og tirsdag var han meget interesseret i en annonce i Kristligt Dagblad om udlejning af sommerhuse på Samsø, i Jylland og Frankrig. Måske han har begivet sig ud for at kigge på dem, skriver sønnen Bo Funder i en efterlysning på Facebook.

Nordsjællands Politi bekræfter over for Dagens.dk, at Svend Funder stadig ikke er dukket op, og at man ikke har fået nogen henvendelser i sagen de seneste dage.

Den demente mand er vant til at bevæge sig rundt i området på cykel, tog og bus og kan derfor være kommet langt omkring.

Har man set noget til Svend Funder, kan man kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114 eller Bo Funder på telefon 40545010.

Dagens Gossip