Efterlysning: Har du set disse hunde?

I sidste uge blev Stephanie Hasfeldts to franske bulldogs stjålet fra hendes have. Hendes otte uger gamle hvalp Bailey og moderen Berta.

Hvalpen, som hedder Bailey, blev stjålet klokken 11.30 fra haven til et sommerhus, der er ejet af Stefanie Hasfeldts mor.

Stefanie fortæller, at haven er aflukket med både hæk og hegn.

Dagen efter forsvinder også hvalpens mor Berta fra haven, alt imens både Stefanie og hendes mor er hjemme i sommerhuset.

- Haven er lukket, og man kan derfor ikke se ind i den, så nogen må have stået på hjørnegrunden og lokket dem over til hegnet. Måske har de smidt noget i græsset, for ingen af de andre hunde har reageret, siger Stephanie Hasfeldt til MX.dk.

Da hundene blev stjålet, var der nemlig hele syv andre hunde på sommerhusgrunden, hvoraf den ene er en grand danois på 80 kilo.

Stephanie fortæller, at politiet virket interesserede i sagen, da en hvid varevogn på polske nummerplader er set i området af nogle naboer.

Sagen er ikke kun meldt til politiet, men også hos Dyrenes Beskyttelse, Dansk Hunderegister, og på Facebook er hundene efterlyst.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook, ved at klikke her.

I galleriet herunder kan du se billeder af de savnede hunde.

Dagens Gossip