Efterlysning i familietragedie: Har du set dødsbilen?

Bornholms Politi vil meget gerne i kontakt med folk, der har observeret den bil, hvori to døde personer blev fundet i går i Klemensker på Bornholm. Det oplyser vicepolitiinspektør ved Bornholms Politi til Dagens.dk.

- Der er tale om en hvid VW Transporter, der ligner en kassevogn. Det karakteristiske ved bilen er en siderude i højre side i varerummet, siger Peter Jørgensen, efterforskningsleder og vicepolitiinspektør ved Bornholms Politi til Dagens.dk.

LÆS OGSÅ: Formentlig familietragedie bag dødfundne på Bornholm

Politiet er ude efter vidner, der har set bilen på Bornholm i tidsrummet mellem lørdag kl. 10 og søndag kl. 9. Og politiet er især interesseret i, hvad der er sket på den p-plads i Klemensker, hvor bilen ender - har nogen set noget aktivitet omkring eller i bilen, hvor moren og datteren blev fundet døde.

- Vi vil gerne have klarlagt bilens kørefærden i det nævnte tidsrum. Det er for at få sagen rundet af, siger Peter Jørgensen til Dages.dk

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Bornholm Politi kan kontaktes på tlf. 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Peter Jørgensen meddeler, at det formentlig er en familietragedie, der ligger bag dødsfaldene af den 41-årige mor og hendes et-årige datter. Politiet har fundet medicinemballage, der tyder på at moren har taget livet af dem begge. Inden kvinden tog hjemmefra med datteren, havde hun skændtes med sin samlever. 

Dagens Gossip