Efterlysning i familietragedie: Har du set dødsbilen?

Skrevet af Sol Stoffregen

24/02/2014

Mest læste i dag

Bornholms Politi vil meget gerne i kontakt med folk, der har observeret den bil, hvori to døde personer blev fundet i går i Klemensker på Bornholm. Det oplyser vicepolitiinspektør ved Bornholms Politi til Dagens.dk.

- Der er tale om en hvid VW Transporter, der ligner en kassevogn. Det karakteristiske ved bilen er en siderude i højre side i varerummet, siger Peter Jørgensen, efterforskningsleder og vicepolitiinspektør ved Bornholms Politi til Dagens.dk.

LÆS OGSÅ: Formentlig familietragedie bag dødfundne på Bornholm

Politiet er ude efter vidner, der har set bilen på Bornholm i tidsrummet mellem lørdag kl. 10 og søndag kl. 9. Og politiet er især interesseret i, hvad der er sket på den p-plads i Klemensker, hvor bilen ender - har nogen set noget aktivitet omkring eller i bilen, hvor moren og datteren blev fundet døde.

- Vi vil gerne have klarlagt bilens kørefærden i det nævnte tidsrum. Det er for at få sagen rundet af, siger Peter Jørgensen til Dages.dk

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Bornholm Politi kan kontaktes på tlf. 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Peter Jørgensen meddeler, at det formentlig er en familietragedie, der ligger bag dødsfaldene af den 41-årige mor og hendes et-årige datter. Politiet har fundet medicinemballage, der tyder på at moren har taget livet af dem begge. Inden kvinden tog hjemmefra med datteren, havde hun skændtes med sin samlever.