Efterlysning: Kan du genkende disse to røvere?

De to gerningsmænd trængte kort før lukketid ind i DagliBrugsen på Frugthaven i Valby, hvor de, mens der var kunder i butikken, truede med en kniv og fik udleveret et større kontantbeløb. Røveriet sket søndag den 10. november klokken 20.40, og nu efterlyser Københavns Politi de to gerningsmænd.

Begge gerningsmænd var maskerede, og røveriet foregik meget hurtigt og professionelt.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, 20 - 30 år, 165 - 170 cm høj, kraftig/buttet af bygning og talte dansk med udenlandsk accent. Han var iført sorte sko, grå/hvidternede baggy-bukser, grå hættetrøje med sort/hvide striber på ærmer og for neden, hvid skrift på bryst. Han var maskeret med sort elefant hue og bar sort/grå mekaniker-handsker.

B: Mand, 20 – 30 år, 170 – 75 cm høj, almindelig af bygning og talte dansk med udenlandsk accent. Han var iført sorte sko, sorte baggy-bukser og hvid/beige hættetrøje. Han var maskeret med sort elefanthue og bar sort/går mekaniker-handsker.

- Begge gerningsmænd var maskerede, men især gerningsmand A's beklædning er forholdsvis speciel og afviger lidt fra normalbilledet af unges generelle tøjvalg. Vi håber derfor, at nogen vil kunne genkende A´s tøj og hjælpe politiet videre med efterforskningen, siger politiassistent Henrik Hjernøe fra røverigruppen, Station City i en pressemeddelelse.

Noget tyder på, at gerningsmændene ikke er fra nærområdet.

Københavns Politi oplyser desuden, at der ligeledes var et røveri med to gerningsmænd den 28. oktober klokken 05.30 i samme butik. Det kan ikke udelukkes at være samme gerningsmænd. Ved dette røveri fik gerningsmændene intet med.

Hvis man har oplysninger til sagen, bedes man ringe til Københavns Politi på tlf. 114.

Dagens Gossip