Efterlysning: Politiet leder efter forsvundne mænd

En 50-årig mand fra Toreby på Lolland blev onsdag meldt savnet af sin familie. Han var kørt på arbejde klokken 06 onsdag morgen, og var natten til torsdag endnu ikke vendt hjem, oplyser vagtchef Henrik Karlsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet efterlyser manden, der er 190 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har brunt hår og er muligvis iført en sort jakke, hvid skjorte, lærredsbukser og vinterstøvler.

Man kan ringe på telefonnummer 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Politiet leder desuden fortsat efter en mandlig indsat fra specialinstitutionen Kofoedsminde for kriminelle udviklingshæmmede i Rødbyhavn.

Den 32-årige Bo Jensen flygtede mandag aften gennem et vindue.

Han beskrives som 177 centimeter høj, kraftig af bygning og med helt kort eller kronraget hår. Han har to huller i venstre øre, en piercing i højre øjenbryn og var iført sort hættetrøje og blå cowboybukser.

Han er blandt andet dømt for grov sædelighedsforbrydelse og personfarlig kriminalitet, skriver TV2 Øst. Ifølge politiet bør man ikke forsøge at holde ham tilbage, hvis man ser ham, men ringe til 114.

Sydsjællands Politi ledte tidligere onsdag efter en 73-årig dement mand, der i løbet af onsdagen blev fundet i god behold.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip