Efterlysning: Tricktyv tog guldhalskæde fra 87-årig kvinde

Det er Fyns Politi i Svendborg, der efterlyser vidner til en tricktyveri begået fredag den 9. august kl. 11.40 på hjørnet af Humblevej og Spangevej i Rudkøbing på Langeland.

Her gik en 87-årig kvinde fra Rudkøbing med sin rollator da en ældre blå bil med tyske nummerplader kørte op på siden af hende.

En kvinde rettede henvendelse og spurgte om vej til apoteket. Mens den 87-årige dame viste vej steg kvinden ud af bilen, omklamrede forurettede og takkede for hjælpen, hvorefter hun satte sig ind i bilen igen, som kørte væk i retning mod Omfartsvejen i Rudkøbing.

Tricktyven beskrives som cirka 50 år, kraftig af bygning udenlandsk af udseende, sigøjnertype, og hun talte gebrokkent tysk.

Den 87-årige konstaterede herefter, at kvinden under omklamringen havde taget den ene af hendes to guldhalskæder, som hang om hendes hals og udskiftet den med en uægte guldhalskæde.

Guldhalskæden er forsynes med et sølvvedhæng med hendes personnummer og blodtype.

I bilen var yderligere to personer, en mand og en kvinde, som begge beskrives som udenlandske af udseende - de lignede sigøjnertyper.

Politiet på Fyn vil meget gerne have oplysninger i sagen - og det kan ske på nummer 114.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Dagens Gossip