Efterlyst far set i VW Transporter

Skrevet af Jesper Larsen

14/10/2015
Købehavns Vestegns Politi offentliggør nu registreringsnumret på den bil, som den 37-årige mand, der er mistænkt ved vold at have unddraget sig forældremyndighed, kører i. Der er tale om en ældre mørkeblå VW Transporter van. På bilen sidder nummerpladerne XN 91663. Det er ikke de plader, der oprindeligt hører til bilen. Københavns Vestegns Politi modtager lige nu mange tips fra borgerne i sagen. - Vi er rigtig glade for de mange tips og vi er fortrøstningsfulde i forhold til at få sagen løst. Jeg vil dog gerne understrege endnu en gang, at den 3-årige pige mangler medicin og vi opfordrer derfor den efterlyste far til at melde sig, siger politikommissær Hans Tonnesen. Den efterlyste UK er mistænkt for på Byvej i Hvidovre mandag den 11. oktober ca. kl. 0930, at have afhentet sin 3-årige datter under anvendelse af vold hos datterens bedsteforældre. Pigens mor har fuld forældremyndighed og Ulrik Klarskov har alene ret til overvåget samvær med datteren. Derfor er der tale om unddragelse af forældremyndighed. UK beskrives som: 37 år, dansk mand, almindelig til kraftig af bygning, Ca. 182 cm høj kort sort hår. Han var på gerningstidspunktet iklædt gul trafik/arbejdervest og hvide arbejdsbukser. Pigen er hans egen datter, der er 3 år gammel. Hun beskrives som dansk af udseende, mellemlangt lyst hår var iført orange termojakke og termobukser. Københavns Vestegns Politi har skaffet en fængslingskendelse på UK, der også gælder i udlandet. Vi hører stadig gerne fra borgere der kender til hans færden på telefon 43861448 eller 114. Opdatering: Dagens.dk har anonymiseret UK i artiklen.

Dagens topnyheder

Købehavns Vestegns Politi offentliggør nu registreringsnumret på den bil, som den 37-årige mand, der er mistænkt ved vold at have unddraget sig forældremyndighed, kører i.

Der er tale om en ældre mørkeblå VW Transporter van. På bilen sidder nummerpladerne XN 91663. Det er ikke de plader, der oprindeligt hører til bilen.

Københavns Vestegns Politi modtager lige nu mange tips fra borgerne i sagen.

- Vi er rigtig glade for de mange tips og vi er fortrøstningsfulde i forhold til at få sagen løst. Jeg vil dog gerne understrege endnu en gang, at den 3-årige pige mangler medicin og vi opfordrer derfor den efterlyste far til at melde sig, siger politikommissær Hans Tonnesen.

Den efterlyste UK er mistænkt for på Byvej i Hvidovre mandag den 11. oktober ca. kl. 0930, at have afhentet sin 3-årige datter under anvendelse af vold hos datterens bedsteforældre.

Pigens mor har fuld forældremyndighed og Ulrik Klarskov har alene ret til overvåget samvær med datteren. Derfor er der tale om unddragelse af forældremyndighed.

UK beskrives som:

37 år, dansk mand, almindelig til kraftig af bygning,

Ca. 182 cm høj kort sort hår.

Han var på gerningstidspunktet iklædt gul trafik/arbejdervest og hvide arbejdsbukser.

Pigen er hans egen datter, der er 3 år gammel.

Hun beskrives som dansk af udseende, mellemlangt lyst hår var iført orange termojakke og termobukser.

Københavns Vestegns Politi har skaffet en fængslingskendelse på UK, der også gælder i udlandet.

Vi hører stadig gerne fra borgere der kender til hans færden på telefon 43861448 eller 114.

Opdatering: Dagens.dk har anonymiseret UK i artiklen.