Efterlyst med billede: Q8-røver fra Roskilde bandt ekspedient

Politiet beder om hjælp til at opklaret et røveri mod Q8 på Motelvej i Roskilde. Lørdag den 29. december klokken 03.12 kom en maskeret mand ind i på tankstationen. Manden medbragte en gul nettopose, som han tog frem, mens krævede at få alle penge i butikken udleveret. I venstre hånd havde han en cirka 25 centimeter lang brødkniv.

Ekspedienten fyldte posen med penge, hvorefter røveren dirigerede ekspedienten ud i baglokalet. Her blev han bedt om at sætte sig på gulvet med hænderne på ryggen, hvorefter røveren fremtog nogle grønne og røde tynde strips, som var klargjort til håndjern, hvorefter manden bandt ekspedienten fast.

Få minutter senere forlod røveren butikken ad bagdøren. Med sig tog han ti pakker Prince Light og en kasse med 24 styk halvliters sodavand Coca Cola.

Røveren beskrives af Midt- og Vestsjællands Politi som dansker, 20 til 30 år, cirka 170-180 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort North Face-jakke med hætte og grå pelskrave, sorte bukser og sorte sko. Desuden bar han en hvid støvmaske og hvide dothandsker. Han talte dansk uden accent.

Har man oplysninger i sagen kan Midt- og Vestsjællands Politi kontaktes på telefon 114.

 

Dagens Gossip