Eftersøgning afblæst efter ligfund: Frivillige mindes Minna

De frivillige mødes i stedet hos Pia Holmgaard Christensen, Minnas Dahl Michelsens tidligere pædagog, til en kop kaffe, hvor de vil tale om den sidste uges oplevelser.

- Jeg ved, at vi alle nu har brug for at snakke, så jeg giver kaffen, skriver Pia Holmgaard Christoffersen på Facebook.

Hun fortalte i går Dagens.dk, at det har været en hård uge for de 25-30 frivillige, der fredag aften og lørdag formiddag ledte efter Minna Dahl Michelsen.

- Jeg kunne godt mærke det, da jeg kom hjem i aftes (fredag, red.). Jeg er ret sikker på, at hun ikke er her mere, sagde hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

Minna Dahl Michael blev sidst set lørdag i sidste uge på værtshuset Fortuna i Nykøbing Falster.

Både politi og MInna Dahl Michelsens nærmeste har fra starten været meget bekymrede, da hun var taget fra hjemmet i Nykøbing uden sin medicin, som hun ellers havde tjek på.

Lørdag aften fandt politiet så et kvindelig i et sumpområde nord for Flintinge Å på Lolland - cirka syv kilometer fra hjemmet.

Politiet er så godt som sikre på, at det er MInna Dahl Michelsen, men det vil først blive endelig bekræftet ved en obduktion mandag.

Hendes ene ben sad fast i sumpen, og politiet formoder, at hun er død af udmattelse - også det vil blive undersøgt ved obduktionen.

Dagens Gossip