Eftersøgninger på Sydsjælland: Politiet leder efter to mænd

Der er travlhed i det sydsjællandske.

En bekymret familie fra Toreby på Lolland har bedt om politiets assistance. Et 50-årigt mandligt familiemedlem er endnu ikke vendt hjem efter at have kørt på arbejde onsdag morgen klokken 06.00, skriver bt.dk.

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi, Flemming Hartmann, oplyser, at familien ikke kan få kontakt til manden.

Politiet har efterlyst den 50-årige, der er 190 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han har brunt hår og bærer muligvis en sort jakke, hvid skjorte, lærredsbukser og vinterstøvler.

Samtidig leder politiet efter en 73-årig, dement herre. Han er gået fra sit hjem på Kvistgården i Korsør i det, der bliver betegnet som et 'raskt tempo og med den ene arm på ryggen'.

- Det er altså ikke bentøjet, den er gal med. Det er ikke altid til at gennemskue, hvor demente går hen. De kan søge hen mod de steder, de stadig har i deres hukommelse, og det er der, vi leder, siger Flemming Hartmann til bt.dk.

Den 73-årige har været savnet siden onsdag omkring 18.30. Han er iført cowboybukser og en mørk langærmet trøje med lynlås.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip