Eftersøgt sigtet for groft overfald

Den 28-årige dukkede op på Odense Politigård lidt før klokken ti mandag formiddag i selskab med sin advokat. Klokken 10.02 var han anholdt og sigtet for vold i forbindelse med et groft overfald, der fandt sted i Odense 14. marts, hvor ofret blandt andet fik skåret et øre af.

Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag klokken 9.30 ved retten i Odense.

To af i alt fire mistænkte er allerede varetægtsfængslet, og Fyns Politi efterlyser stadig en mand på 31 år, som ifølge politiet er bekendt med, at ordensmagten leder efter ham.

Den 31-årige, der fortsat er efterlyst, er Wajih Mohammed Assaf, som af politiet beskrives som værende 178 cm høj, almindelig af bygning og med sort hår.

Voldsofret, en 31-årig mand, blev 14. marts kontaktet af nogle bekendte, som han efterfølgende mødtes med på en tankstation i Odense. Efter at være blevet tvunget ind i en bil, blev han kørt tværs igennem byen ud til Seden Strand i det nordøstlige Odense.

Under kørslen blev der knust en flaske i hovedet på ham, og han blev skåret med den. Desuden blev han skåret i hovedet og på kroppen med en hobbykniv.

Halvdelen af det en øre blev skåret af, mens det andet øre blev skåret halvt igennem. På stranden blev ofret desuden sparket og slået.

Den 31-årige kender ifølge politiet de fire mistænkte, men vil ikke komme nærmere ind på deres relation.

»Så kommer jeg ind på noget omkring motivet, og det vil jeg gerne vente med, indtil vi har fat i alle fire mistænkte,« har vicepolitikommissær Jack Liedecke tidligere sagt til Berlingske Nyhedsbureau.

De to mænd, som sidder varetægtsfængslet - en mand på 21 år og en mand på 22 år - meldte sig selv til politiet, hvorefter de er blevet sigtet for kvalificeret vold og varetægtsfængslet frem til 19. april.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip