Eggert: Abalo er verdens sværeste at forsvare imod

Landsholdets venstrefløj Anders Eggert kommer til at spille over for den uforudsigelige Luc Abalo i søndagens EM-finale.

Den franske højrefløj kan finde på næsten hvad som helst, og derfor skal Eggert være på vagt i forsvaret.

- Han er en spiller, som er blevet kaldt fremtidens fløjspiller. Han kan det hele, siger Anders Eggert.

- Abalo er super på gennembrud og laver nogle gange vanvittige ting. Noget lykkes, og andet gør ikke. Han er svær at stå over for, fordi han er så god mand mod mand og både kan gå på yder- og indersiden.

- Han har desuden en fantastisk springstyrke og fart, siger Danmarks venstrefløj, der ikke tøver med at kalde Luc Abalo den bedste fløj i verden, når han rammer sit topniveau.

- Han er måske den sværeste at spille over for i forsvaret, fordi der sker så mange ting. Han kan også finde på at skyde langskud fra fløjen, siger Eggert.

Den danske EM-profil kan til gengæld sagtens få øje på nogle muligheder i duellen med Mikkel Hansens klubkammerat fra Paris Handball.

- Abalo laver også en del forskellige ting, når han skal forsvare. Han vil meget gerne løbe imellem og stjæle bolden fra modstanderne. En gang imellem misser han så bolden, og så er der frit bag ham.

- Han er lige uforudsigelig i begge ender. Når han spiller godt, så er han verdens bedste, fordi der er ikke andre, der kan det samme. Når det går galt en gang imellem, så kommer det også til at koste, mener Eggert.

Søndagens finale bliver spillet klokken 17.30 i Boxen i Herning.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip