Eggert: Var et øjeblik bange for at EM var væk

Skrevet af admin

15/01/2014

Dagens topnyheder

Landsholdsfløjen Anders Eggert regner med, at han kan gøre comeback på landsholdet på lørdag i den første kamp i mellemrunden.

Flensburg-Handewitt-spilleren måtte i første omgang opgive at blive klar til EM på grund af en skade i læggen. Men nu tyder alt på, at Eggert kan være med, når Danmark på lørdag spiller den første kamp i mellemrunden - sandsynligvis mod Spanien.

- Det har hele tiden været målet, at jeg skulle blive klar til den kamp. Jeg tror på, at jeg er klar mod Spanien.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er skråsikker, for jeg er jo blevet lidt skeptisk. Jeg havde slet ikke set det komme, at jeg ikke var med til åbningskampen.

- Jeg føler mig forholdsvis sikker på, at jeg kan spille om tre dage, siger Anders Eggert.

I sidste uge måtte venstrefløjen rejse hjem fra træningsturneringen Golden League i Frankrig for at blive skannet og modtage behandling.

- Nede i Frankrig nåede jeg at få tankerne om at være ude af EM.

- Jeg var nervøs på det tidspunkt og tjekkede om akillessenen sad, hvor den skulle, siger Eggert.

Landsholdsprofilen har de seneste dage modtaget masser af behandling og været to gange på løbebåndet. Onsdag eftermiddag deltog han for første gang i holdets træning under EM-turneringen - dog uden at sprinte igennem.

- Nu skal den prøves af i dag, hvor jeg skal ned at varme godt op og mærke, hvordan den har det.

- Jeg skal ikke sprinte i dag. Der er ingen grund til at tage chancer nu, for jeg skal alligevel ikke spille torsdag aften mod Tjekkiet.

- Vi gemmer sprint-testen en dag eller halvanden, siger Eggert.

Danmark har vundet holdets to første gruppekampe mod Makedonien og Østrig uden profilen fra Flensburg-Handewitt. Casper U. Mortensen har i stedet indtaget den danske venstrefløj.

/ritzau/