Egon blæser beklædning af ingeniørskole i Aarhus

Skrevet af admin

10/01/2015

Dagens topnyheder

Stormen Egon bevæger sig lørdag over Danmark fra vest mod øst, og midt på eftermiddagen har den taget en bid af en uddannelsesbygning i Aarhus.

Det er Navitas på Aarhus Havn, hvor der blandt andet uddannes maskiningeniører, som mistet underbeklædningen af en frithængende terrasse, oplyser TV2 Østjylland.

- Beklædningen, som er halvandet hundrede kvadratmeter, er simpelthen blev suget ned af vinden og styrtet ned i et stykke, fortæller vagthavende indsatsleder Christian Bandholm fra Aarhus Brandvæsen til Ritzau.

Det løsrevne materiale faldt fra cirka tredje sals højde og landede tæt ved bygningens hovedindgang.

- Vi var lidt bekymret for, om der skulle ligge nogen nedenunder, men det gjorde der ikke. Det landede der, hvor al trafikken er, og der holdt en del cykler. Det er en uddannelsesinstitution, så vi er glade for, at det er lørdag, bemærker Christian Bandholm.

Han fortæller, at bygningen har to lignende udhæng, og at brandvæsnet derfor at spærret områderne under disse af for at undgå personskade, hvis der sker yderligere nedstyrtning.

- Vi må gå ud fra, at det er opført på samme måde, og så er der en risiko for, at det også kan styrte ned, siger indsatslederen.

/ritzau/