Egypten-kunder ændrer vinterrejsen til andre feriemål

Egypten er som bekendt lukket som feriemål indtil januar* på grund af uro i landet. Otte ud af ti af de kunder, der havde købt en vinterrejse til Egypten med Star Tour, har nu ombooket ferien til et andet feriemål. Stort set ingen dropper at rejse og vælger at få pengene igen.

- Der er rigtig mange danskere, der næsten er afhængige af en rejse til sol og varme i løbet af det mørke halvår i Danmark. Derfor ser vi næsten ingen af vores Egypten-kunder, der vælger at få pengene tilbage for den aflyste ferie, stort set alle ombooker til et andet feriemål, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Læs også: Spies og Star Tour aflyser alle rejser til Egypten

80 procent af Star Tours kunder, der havde købt en rejse til Egypten med afgang frem til januar, har nu ændret rejsen – flest vælger Gran Canaria, Kap Verde og Tenerife, mens der i uge 42, altså skolernes efterårsferie, er flest der har valgt at ændre rejsen til Kreta og Tyrkiet.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Trods stor efterspørgsel på hotelsenge fra alle europæiske rejsearrangører, er det lykkedes Star Tour at omdirigere Egypten aktivitet til primært Tenerife, hvor der er skaffet stor ekstra kapacitet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip