Ehlers laver sit første NHL-mål i legendarisk arena

Ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers fortsætter de flotte takter i sin første NHL-sæson, hvor han natten til onsdag dansk tid nåede en milepæl.

Det 19-årige stortalent lavede sit første NHL-mål i karrieren, da han sørgede for det ene af Winnipeg Jets' mål i 4-1-sejren på udebane over New York Rangers.

Med ikoniske Madison Square Garden som en passende ramme udlignede Ehlers til 1-1 i powerplay efter syv et halvt minuts spil i første periode.

Han fik pucken i venstre side, tog et træk, og fyrede den ind i den modsatte side af målet bag den svenske topmålmand Henrik Lundqvist.

- Lundqvist kunne ikke se noget som helst, så jeg forsøgte bare at skyde efter det lange hjørne. Jeg må sige, at det føles temmelig godt. Her i Madison Square Garden - det er en fornøjelse, siger Nikolaj Ehlers til nhl.com.

Danskeren er nu oppe på tre point (et mål og to assister) i sine første fire kampe, og han kan også glæde sig over, at Jets er kommet flot fra land med tre sejre.

Winnipeg-mandskabets start bliver dog overgået af Montreal Canadiens med en anden dansk forward, Lars Eller, i andenkæden.

Den canadiske traditionsklub hentede sin fjerde sejr i lige så mange forsøg, da Pittsburgh Penguins blev slået med 3-2. Eller fik godt 14 minutters istid, men markerede sig hverken med scoringer eller oplæg.

Også Vancouver Canucks med Jannik Hansen er kommet stærkt i gang og er med udesejren på 3-0 over Los Angeles Kings helt i toppen af Western Conference.

Hansen leverede en assist til holdets tredje scoring og er med fire point (et mål og tre assister) øverst på danskernes interne NHL-topscorerliste i denne sæson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip