Ehlers laver sit første NHL-mål i legendarisk arena

14/10/2015

Ishockeyspilleren Nikolaj Ehlers fortsætter de flotte takter i sin første NHL-sæson, hvor han natten til onsdag dansk tid nåede en milepæl.

Det 19-årige stortalent lavede sit første NHL-mål i karrieren, da han sørgede for det ene af Winnipeg Jets' mål i 4-1-sejren på udebane over New York Rangers.

Med ikoniske Madison Square Garden som en passende ramme udlignede Ehlers til 1-1 i powerplay efter syv et halvt minuts spil i første periode.

Han fik pucken i venstre side, tog et træk, og fyrede den ind i den modsatte side af målet bag den svenske topmålmand Henrik Lundqvist.

- Lundqvist kunne ikke se noget som helst, så jeg forsøgte bare at skyde efter det lange hjørne. Jeg må sige, at det føles temmelig godt. Her i Madison Square Garden - det er en fornøjelse, siger Nikolaj Ehlers til nhl.com.

Danskeren er nu oppe på tre point (et mål og to assister) i sine første fire kampe, og han kan også glæde sig over, at Jets er kommet flot fra land med tre sejre.

Winnipeg-mandskabets start bliver dog overgået af Montreal Canadiens med en anden dansk forward, Lars Eller, i andenkæden.

Den canadiske traditionsklub hentede sin fjerde sejr i lige så mange forsøg, da Pittsburgh Penguins blev slået med 3-2. Eller fik godt 14 minutters istid, men markerede sig hverken med scoringer eller oplæg.

Også Vancouver Canucks med Jannik Hansen er kommet stærkt i gang og er med udesejren på 3-0 over Los Angeles Kings helt i toppen af Western Conference.

Hansen leverede en assist til holdets tredje scoring og er med fire point (et mål og tre assister) øverst på danskernes interne NHL-topscorerliste i denne sæson.