Ehlers scorer for tredje NHL-kamp i træk

Nikolaj Ehlers er kun rookie i den nordamerikanske ishockeyliga NHL. Alligevel har danskeren fået masser af spilletid og succes i denne sæson.

Natten til onsdag dansk tid scorede Ehlers for tredje kamp i træk for Winnipeg Jets, som dog tabte 1-4 hjemme til Los Angeles Kings. 19-årige Ehlers er nu oppe på fire mål og tre assister i ni kampe.

Ehlers bragte ellers Winnipeg Jets foran 1-0 midt i anden periode, da han modtog pucken ude i siden af banen, trak ind foran mål og med et fladt skud passerede Jonathan Quick i Los Angeles-målet.

Udeholdet udlignede senere i anden periode ved Jake Muzzin, og der var spænding helt til fem minutter før slutfløjt. Men herfra stod der Los Angeles Kings på det hele.

2-1-scoringen af Los Angeles Kings-profilen Milan Lucic efter 15 minutter i tredje periode betød, at Winnipeg Jets skulle satse uden målmand, og så scorede udeholdet to gange mere i tomt net i kampens sidste minut.

Der var danskeropgør i en af de andre NHL-kampe, da Vancouver Canucks med Jannik Hansen tog imod Montreal Canadiens med Lars Eller.

Montreal Canadiens havde vundet samtlige klubbens første ni kampe og var blot en sejr fra at tangere NHL-rekorden for flest sejre i træk i starten af en sæson, men Lars Eller og co. tabte 1-5.

Lars Eller fik 14 minutter på isen, mens Jannik Hansen spillet samlet et minut mere. Ingen af danskerne lavede point i kampen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip