Ehlers-scoring er ikke nok for vaklende Winnipeg

13/01/2016

Ishockeytalentet Nikolaj Ehlers kan klistre endnu en NHL-scoring ind i scrapbogen, men det halter fortsat for hans klub, Winnipeg Jets, i kampen om playoff-pladserne.

Winnipeg tabte natten til onsdag dansk tid med 1-4 på egen is til San Jose Sharks, og så var det en fattig trøst for Ehlers, at han undervejs i kampen udlignede til 1-1.

Danskerens scoring faldt i powerplay, da han blev spillet fri med en præcis tværaflevering fra Drew Stafford, og så kunne Ehlers ubesværet sætte pucken i nettet.

Trods opturen kunne det canadiske hold ikke hænge på gæsterne fra Californien, der endte med at tage en sikker sejr, mens Ehlers i nederlagets stund blev udnævnt til "3rd Star", kampens tredjemest markante spiller.

Den danske forward er oppe på 15 point i 43 kampe (7 mål og 8 assister) i sin første NHL-sæson.

Winnipeg Jets er inde i en periode, hvor ni ud af ti kampe bliver spillet på hjemmebane, men stimen har fået en skidt start med to nederlag foran eget publikum.

Derfor er Nikolaj Ehlers og holdkammeraterne på sidstepladsen i Central Division og nummer tredjesidst i alt i Western Conference.

Mere opmuntrende var natten for en anden dansk hurtigløber Mikkel Bødker, der sammen med Arizona Coyotes besejrede Edmonton Oilers med 4-3 efter overtid.

Bødker blev noteret for en assist til 3-3-scoringen i tredje periode, men stod lidt i skyggen af holdkammeraterne Oliver Ekman-Larsson og Max Domi, der blev kampens store profiler.

Domi lavede hattrick, mens den svenske superback Ekman-Larsson var direkte involveret i samtlige sit hold scoringer.

Arizona Coyotes ligger på andenpladsen i Pacific Division.