Ejer af pub fandt et stoppeskilt i en grøft - så fik han en genial ide

Den lille lokale pub Gallipot Inn i England har med en enkelt lille finte løst flere problemer på en gang. 

De har både fået flere kunder og samtidig kører færre af dem promillekørsel, efter at have hygget sig på pubben. 

Svaret fandt ejeren af pubben, Nick Cooling, i en grøft ikke langt fra Gallipot Inn. Her lå nemlig et stoppeskilt til en busrute, der normalt kører direkte forbi pubben, men da han så det ligge i grøften, fik han en genial ide. 

Han rykkede det hen foran Gallipot Inn.

- Vi har god mad og god øl, og nu har vi også et godt busstoppested, siger Nick Cooling til den lokale avis Eastgrinsteadcourier.

- Vi købte pubben for to år siden, og så tænkte jeg, at det ville være godt at have et busstoppested ude foran. Jeg satte skiltet foran, og da te par kunder stillede sig op og ventede på bussen, så stoppede den, siger han.

I første omgang lavede han skiltet om, så det tydeligvis ikke længere var et officielt skilt, han satte sit menukort på og så fik han en lokal skiltebutik til at lave logoet om, så der var en flaske med hjul under. Men for to uger siden kom der til hans store forbløffelse medarbejdere fra busselskabet forbi, og satte den officielle tidsplan ind.

- Det er virkelig sjovt. En af de ånssvage ting, der ender med at udvikle sig helt perfekt. Nu får vi også kunder fra flere andre småbyer, siger Nick Cooling. 

 

  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip