Eks-AaB'er ser frem til danskermøde i Champions League

Objektivt set er mødet mellem belgiske Gent og tyske Wolfsburg langt fra det mest interessante møde i forårets 1/8-finaler i Champions League.

Men i et dansk perspektiv er den interessant, fordi tyskernes Nicklas Bendtner kan møde landsmændene Lasse Nielsen og Nicklas Pedersen, der optræder for belgierne.

Den tidligere AaB-spiller Lasse Nielsen, der er fast mand hos Gent, er ud fra en sportslig vinkel meget tilfreds med lodtrækningen.

- Mit håb var, at vi skulle have en sportslig god lodtrækning, så jeg er fint tilfreds med Wolfsburg, selv om det ikke bliver en nem kamp, siger Lasse Nielsen til bold.dk.

- Det kunne selvfølgelig være sjovt at møde Barcelona eller Bayern München, men jeg vil gerne vinde kampe, og der er chancen trods alt større mod Wolfsburg, selv om de er storfavoritter, tilføjer Nielsen.

I sin position som midterforsvarer kan han komme til at spille direkte over for Nicklas Bendtner, hvis landsholdsangriberen ellers får spilletid i de to kampe.

Men det scenarie fylder ikke meget hos Lasse Nielsen.

- Det kunne selvfølgelig være sjovt, hvis vi begge spiller, men det er ikke noget, jeg tænker specielt meget på, siger Nielsen.

Den første kamp i Belgien spilles i februar, mens der er returopgør i marts.

/ritzau/

Dagens Gossip