Eks-kærester i kamp om millioner: Nu skifter Janus Friis advokat

I august sidste år kom det frem, at Janus Friis havde valgt at sagsøge sin ekskæreste - sangerinden Aura Dione - for et større millionbeløb. Angiveligt på grund af hendes utroskab. Aura Dione er også sagsøgt af Lismore - et selskab med tilknytning til Janus Friis.

Nu er der nyt i sagen.

Milliardæren og Skype-stifteren og selskabet Lismore har nemlig skiftet sin advokat ud. Det oplyser Janus Friis' danske PR-agent Pernille Garde Abildgaard til Dagens.dk.

Årsagen er ifølge PR-agenten, at den hidtidige advokat havde fået etikken i klemme.

- Der har været rejst tvivl om, hvorvidt en fortsat repræsentation af Janus Friis og Lismore i retssagerne kunne udfordre de interne etiske retningslinjer hos det hidtidige advokatfirma. Den diskussion har hverken Janus Friis/Lismore eller advokatfirmaet ønsket, da den kunne fjerne fokus fra retssagernes kerne, nemlig betaling af en gæld på et tocifret millionbeløb til Lismore, siger Pernille Garde Abildgaard.

Den ny advokat er Peter Lambert, som bekræfter, at han har fået overdraget sagskomplekset for nogle uger siden.

Skal betale dyr forlovelse tilbage
Janus Friis - der tjente sin kæmpeformue på salget af kommunikationstjenesten Skype - endte i det bitre opgør med sin eks-kæreste sidste år. Aura Dione, hvis borgerlige navn er Maria Louise Joensen, var angiveligt sin forlovede utro forud for bruddet.

Han nedlagde påstand om, at hun skulle tilbagebetale 6,6 millioner kroner. Heraf var de tre millioner kroner for den forlovelsesring, han havde givet hende.

Læs også: Dansk milliardær sagsøger sangerinden Aura: Kræver svimlende dyr forlovelsesring tilbage

Senere er det kommet frem, at der er stillet yderligere krav om tilbagebetaling. Lismore har stillet krav om tilbagebetaling af 15 millioner kroner, som Aura Dione angiveligt har lånt.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip