Eks-træner: Faxe vil være en god løsning

Tom Køhlert har ingen planer om at vende tilbage til en trænertjans i Brøndby, hvis klubben skulle vælge at fyre den nuværende cheftræner Auri Skarbalius.

Det er et overstået kapitel, fortæller Køhlert og peger i stedet på John "Faxe" Jensen som en oplagt løsning i kriseramte Brøndby.

- Faxe vil med sit væsen og gode humør være en god løsning. I den position, Brøndby er i lige nu, handler det meget om selvtillid, siger Køhlert til sporten.tv2.dk.

Brøndby er lige nummer sjok i Superligaen med blot otte point efter 12 kampe. Dårlige resultater har flere gange tidligere ført til, at Køhlert er blevet hyret som træner i midlertidige perioder. Men ikke denne gang.

- Jeg er ikke selv i spil til trænerposten, og jeg kunne heller ikke forestille mig, at Ole Bjur og den sportslige ledelse vil kontakte mig, lyder det fra Køhlert.

Han følger ikke lige så intensivt med i, hvad der foregår i Brøndby, som han har gjort tidligere.

- Jeg har ikke længere så meget at gøre med Brøndby, men jeg er blevet ringet op mange gange nu her, hvor der har været uro. Jeg følger ikke klubben så tæt, efter jeg sagde stop, lyder det fra Køhlert.

Køhlert var senest træner i Brøndby tilbage i sæsonen 2008/09.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip