Eks-træner: Nu er det nu for Caroline

Ganske vist ligger hun nummer 10 på verdensranglisten. Men Caroline Wozniacki har, siden hun for et par måneder siden var tabende finalist i Indian Wells, vist nedadgående form. Senest røg hun ud i første runde i Madrid ud mod upåagtede Yaroslava Shvedova.

- Nu er det nu for Caroline, siger hendes tidligere træner Morten Christensen inden den danske tennisspiller fra på mandag deltager ved WTA-turneringen "Internazionali BNL d'Italia".

- Der er kun to uger til sæsonens anden Grand Slam-turnering (French Open i Paris, red.). Skal Caroline have nogen som helst chance for at klare sig godt her, er det nødvendigt, at kampformen skærpes. Derfor skal hun helst nå langt i Rom, siger Morten Christensen.

Lodtrækningen har maget sig så vel, at Caroline Wozniacki i første runde får overkommelig serbisk modstand.

Således skal hun møde verdensranglistens nummer 44, Bojana Jovanovski, som hun tidligere har besejret i såvel Madrid som Tokyo.

Sikrer Caroline Wozniacki den ventede sejr, skal hun i anden runde møde vinderen af kampen mellem Jelena Jankovic og Tsvetana Pironkova, mens femteseedede Li Na kan blive modstanderen i tredje runde.

- Der spilles både i Rom og Paris på grus. Det har aldrig været Carolines favoritunderlag. Men Caroline har tidligere vist, at hun kan skabe resultater på det langsomme og glatte underlag, siger Morten Christensen, der kalder Caroline Wozniackis øjeblikkelige form for 'bekymrende'.

- Set udefra virker det som om, Carolines prioriteter i livet har ændret sig. Hun er ikke så sulten efter at levere topresultater som tidligere. Skal hun igen spille med om de store titler, skal hun sætte den daglige træning over alt andet, siger Morten Christensen, der ikke anser det som en umulighed, at Caroline Wozniacki kan generobre sin plads i verdens top-5.

- Hun er kun 22 år, og talentet er enormt. Men skal man vinde en Grand Slam, skal man være 100 procent fokuseret på sin tennis, siger Morten Christensen.

Der spilles i Rom, hvor Serena Williams og Maria Sharapova er seedet til at mødes i finalen 19. maj, om en samlet præmiesum på 2,4 mio. US-dollars.  

Dagens Gossip