Eks-træner roser Wozniacki

Caroline Wozniacki ser før Wimbledon, der mandag serves i gang i London, ud til at have genfundet den form, hun siden marts måneds kvalifikation til finalen i Indian Wells har ledt med lys og lygte efter.

Med sætcifrene 4-6, 6-0, 6-3 over verdensranglistens nummer 25, Ekaterina Makarova, spillede den 22-årige danske tennisspiller sig nemlig i semifinalen ved Aegon International på græsset i den engelske ferieby Eastbourne.

- Jeg er meget tilfreds. Makarova lagde aggressivt ud, og jeg var i første sæt på hælene. Hun spiller rigtig godt græstennis, sagde Caroline Wozniacki efter kampen, hvor hun blev rost af sin træner fra juniortiden Morten Christensen.

- Sejren giver Caroline masser af selvtillid før Wimbledon. Det er perfekt, at hun kommer til London med flere kampe i benene. Græs er finurligt at spille på, siger han og tilføjer:

- De seneste par måneder har Carolines spil ikke fungeret optimalt, og endnu mangler hun lidt skarphed i sit spil. Men hun er godt på vej. Mod Laura Robson i anden runde synes jeg eksempelvis, at hun servede fint. Jeg har svært ved at forestille mig, at hun bringer sig selv i spil til at vinde Wimbledon, men kan hun leve op til sin seedning i Wimbledon, og dermed nå fjerde runde, synes jeg, at hun bør være tilfreds.

Nu venter der Caroline Wozniacki en semifinale mod Jamie Hampton, der spillede sig i Aegon Internationals hovedturnering via kvalifikationen. Den 23-årige amerikaner, der ligger nummer 41 på verdensranglisten, vandt sin over to timer lange kvartfinale 3-6, 7-6, 6-4 over tjekken Lucie Safarova.

- Kampen mod Jamie Hampton er én, som Caroline både kan og skal vinde. Ganske vist nåede Hampton fjerde runde ved French Open for et par uger siden efter sejr over blandt andre Petra Kvitova, men hendes øvrige resultater de seneste måneder har ikke været overbevisende. Jeg synes ikke, at Jamie Hampton har nogle slag, der er bedre end Carolines, siger Morten Christensen.

Turneringen, som Caroline Wozniacki vandt i 2009, afsluttes lørdag med finale. Vinder Caroline Wozniacki sin semifinale står det klart, at hun i kampen om førstepræmien på 117.000 US-dollars og de 470 verdensrangliste-point skal duellere mod enten Elena Vesnina eller vinderen af kampen mellem Maria Kirilenko og Yanina Wickmayer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip