Eksangribers succes skaffer penge i AGF-kassen

Den amerikansk-islandske angriber Aron Johansson forlod for over to år siden superligaklubben AGF, men målmageren bidrager stadigvæk til glæde i Aarhus.

Således er angriberen onsdag skiftet fra hollandske AZ Alkmaar til tyske Werder Bremen, og den handel sikrer AGF et "uventet og ikke ubetydeligt beløb".

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os på Arons vegne over de nye, spændende udfordringer i Bundesligaen, og vi kan bekræfte, at vi har en videresalgsklausul, der tilfører selskabet et ikke ubetydeligt beløb, siger Jacob Nielsen, der er administrerende direktør i selskabet bag AGF.

Beløbet er dog ikke større, end at AGF fastholder forventningerne til regnskabsåret 2015/2016, hvor klubben forventer et underskud på mellem otte og 12 millioner kroner.

Ifølge Aarhus Stiftstidende får AGF mellem to og tre millioner kroner fra handlen mellem AZ Alkmaar og Werder Bremen. I januar 2013 solgte AGF Aron Johansson for et tocifret millionbeløb til AZ Alkmaar.

Aron Johansson scorede 25 mål i 70 kampe for AGF, mens det blev til 38 mål i 84 kampe for AZ Alkmaar.

Mens angriberen spillede for AGF, repræsenterede han det islandske U21-landshold, men på A-landsholdsniveau har Aron Johansson siden valgt at spille for USA.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip