Eksem-ramt dreng bønfaldt sine forældre om at lade ham dø: Nu har en vandkur givet dem håb

Siden Morgan Bishop var fire måneder gammel har han lidt af så voldsom eksem, at det har holdt ham sengeliggende – nogle dage hele 24 timer i døgnet. Det skriver The Sun.

Hans forældre, Dana og Paul Bishop, har naturligvis været desperate for at hjælpe deres søn, som har kradset, grædt, ligget vågen, og allerværst; på sin femårsfødselsdag i juli i år sagde ordene: Må jeg ikke nok bare gerne dø? – til sine forældre.

- Han bad os virkelig om at lade ham dø og ikke bare en gang, men flere gange. Han græd af smerte og bøndfaldt os om at stoppe smerten fra hans eksem. Det knuste vores hjerter fuldstændigt, siger moderen Dana til avisen.

Nu er der dog godt nyt for den lille dreng, der kort efter sin fødselsdag, hvor forældrene gik til medierne for at bede om hjælp, fik tilbudt en særlig kur, der kaldes ‘vandterapi’, og som foregår i Frankrig.

Inden da har Morgan været igennem års behandlinger - herunder blandt andet kemoterapi - for at stoppe nogle af de mange sygdomme, han tilsammen lider af; voldsom fødevareallergi, astma samt en livstruende nyresygdom. Derudover har han været isoleret på sit værelse, så han ikke slog ud og fik betændelse i huden på grund af sin allergi.

Sygdomsforløbet har tærret hård på forældrene, der kæmper en brav kamp for deres dreng - og udover ham har endnu en søn på cirka et år. Dana droppede i sin tid sit job for at gå hjemme ved Morgan, som kun sov i maks 90 minutter. Far Paul var ligeså udmattet som hende af at arbejde i løbet af dagen for dernæst at komme hjem og aflaste Dana. Tilbuddet om kuren er derfor kærkomment. 

Det britiske par hørte om kuren, der foregår på et spacenter i Frankrig; en såkaldt hydroterapikur. De startede derfor en indsamling for at få sønnen afsted.

Paul ville indsamle pengene gennem et cykelløb, der skulle sætte fokus på problemet, men da nyheden ramte det franske kurbad, tilbød stedet familien at springe de lange ventelister, der er på behandlingen, over, og komme til med den lille dreng.

Morgan har allerede været i et af flere behandlingsforløb, som foregår ved, at han to gange om dagene skal i hydroterapi-bade, og at han desuden får lagt våde bomuldsforbindinger og dertil skal drikke noget særligt vand med bestemte mineraler i.

I starten skreg og græd Morgan i smerte, fordi forbindingerne ramte den ømme hud. Hans forældre var lige ved at fortryde deres beslutning om at lade ham gennemgå behandlingen, men efter noget tid dente Morgan sig til det, og hans hud har det nu bedre end nogensinde før.

På sin sidste dag for behandlingen havde Morgans hud opnået en forbedring på 22 procent.

Han kan derfor nu gå lidt mere end tidligere, fordi huden på de ømme ben og fødder har det bedre.

- Efter at vi er kommet tilbage, har Morgan fået sit skæve smil tilbage og der er helt sikkert lys i øjnene igen, siger Dana.

Hun understreger, at kuren ikke er en mirakelkur, men at forløbet og resultaterne indtil videre har givet dem håb, hvilket de ikke har følt tidligere.

Dana Bishop fortæller også, at hun var grædefærdig, da hun så sin søn insistere på at smutte i skole på sin første skoledag for nyligt – på trods af de smerter, han stadig har. 

Det var en dag, forældrene ikke havde troet, de skulle opleve.

 

Dagens Gossip