Ekskæresten var frastødt af hans krop: Nu har han smidt 38 kilo

Britiske Brett Lynch var knust, da en tidligere kæreste fortalte ham, at hun var frastødt af hans krop. Det blev startskuddet til en helt ny livsstil for Brett, som dengang vejede knap 140 kilo.

Det skriver britiske The Sun.

Brett kæmpede med sin selvtillid og var så pinlig over sin størrelse, at han helst undgik at gå uden for hjemmets fire vægge.

Læs mere: Mor smider 60 kilo ved at udelukke én ting fra sin kost

- Negative kommentarer forlader aldrig dit hoved. Jeg husker, at jeg overhørte nogen, der sagde, at jeg bare var en tyk klump, og jeg blev ofte kaldt for tykke, siger Brett Lynch.

Læs mere: Simone har smidt 92 kilo: Se den vilde forvandling

Brett havde forsøgt at tabe sig før, men denne gang var han mere beslutsom. De negative kommentarer om hans figur var motivationen, som drev ham videre.

Brett begyndte at gå i fitnesscenter og fik en personlig træner. Nu løfter han både vægte, løber og cykler. Udover motionen har Brett lagt sin kost helt om, så han spiser mere salat, fisk og frugt og færre usunde sager.

Læs mere: Camilla fra ‘De unge mødre’ har smidt 76 kilo: Her viser hun bikini-kroppen frem

Men selvom han er nået langt, har Brett endnu ikke helt nået sit mål endnu. Han har nemlig ambitioner om at tabe sig 12 - 15 kilo mere.

Se Bretts forandring på billederne lige her:

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip